Gram og Sp har aldri vært tyngre i Steinkjer

Ordføreren er mer populær enn noen gang i fersk måling.

Populær: Steinkjer-ordfører Bjørn Arild Gram er ønsket som ordfører av 55 prosent av Steinkjer-velgerne. Bildet er fra da Gram ønsket Nord-studentene velkommen til nye Innocamp til 450 millioner, som kommunen har fått oppført.  Foto: Bjørn Erik Øvrelid

Meninger

Det er egentlig litt av en prestasjon. Etter å ha ledet kommunen i tre perioder, ville det ikke vært unaturlig om velgerne begynte å signalisere et ønske om fornyelse. Men dagens kommunemåling viser at Senterpartiet, og ordfører Bjørn Arild Gram, befester sin posisjon i bygdenes by – akkurat slik partiet har gjort i store deler av landet for øvrig. Sp er utvilsomt i ferd med å gjøre sitt beste valg i moderne tid, og Bjørn Arild Gram er i ferd med å gjøre sitt beste valg som Sp-topp i hjemkommunen – som fra nyttår også omfatter Verran.