Debatt:

Ordfører Svarva svarer: «Ufint av hvem, Anita Ravlo Sand?»

Ufint av hvem? Anita Ravlo Sand (Sp) blir gratulert av Robert Svarva (Ap) med ei god meningsmåling i Trønder-Avisa. I dette innlegget retter ordføreren kritikk mot Sand etter et debattinnlegg skrevet av Sp-kandidaten.  Foto: Marius Langfjord

Meninger

Jeg ser at Anita Ravlo Sand mener jeg er ufin og farer med usannheter knyttet til hennes avstemming til fordel for Steinkjer i Nord-saken.


 

Jeg forholder meg kun til  hennes egen avstemming i Fylkestinget og det hennes vara Asbjørn Brustad i Formannskapet den 12.06.19 sa i tilknytning til at Levanger vedtok sin høringsuttalelse ang. studiestedstruktur på Nord.

Asbjørn Brustad sa i møtet at han hadde vært i kontakt med Anita Ravlo Sand og hun hadde behov for å forklare sin stemmegiving i Fylkestinget siden hun egentlig var helt enig i det vedtaket Levanger formannskap vedtok, men følte seg presset til å stemme sammen med resten  av SP sin fylkestingsgruppe.

Så det eneste som er ufint i denne saken er Anita Ravlo Sand sitt forsøk på å bortforklare sin avstemming.

Robert Svarva (Ap), ordfører i Levanger


Gram (Sp) svarer ordførerkollega i sør: «Det er bedre å være blid»

Levanger-ordfører Robert Svarva (Ap) reagerer på et Sp-utspill for mer Innherred-samarbeid. Og får svar fra Steinkjer-ordfører Bjørn Arild Gram (Sp).