Av og til er det ikke nok å sitte med jokeren

I hvert fall ikke når du forhandler med en konge.

STEMNING: I en kort pause i tre-tiden tirsdag ettermiddag ser det ut til å være god stemning mellom fylkestoppene for henholdsvis Ap og MDG, Tore O. Sandvik og Tommy Reinås. Latteren utløses av at Sandvik holder fram hånda til Reinås, mens han ikke vil ha håndtrykket på noe bilde.   Foto: Margrete Konstad

Meninger

Den politiske kabalen i fylkestinget i Trøndelag er omsider lagt, etter lange forhandlinger i ulike leirer. Den som har framstått som jokeren i forhandlingene er Tommy Reinås (MDG), som lå an til å bli fylkesvaraordfører uansett hvilken retning han gikk mot. Men da forhandlingene med Ap, SV, KrF og Rødt virket å være mer eller mindre i boks, gjorde Tore O. Sandvik (Ap) en politisk finte.