Nordtrøndersk fotball sliter mer enn noen gang.

Samling i bånn

Er vi blitt så redde for å stille krav til barn og unge i lagidrettene, at det går på bekostning av både topp og bredde?

I knestående: Nordtrøndersk fotball er i knestående, i det Andreas Granhus og Steinkjer FK, samt Verdal IL, er i ferd med å rykke ned til nivå fem. I gjenreisinga er etablering av en treningskultur avgjørende for å løfte seg, mener Trønder-Avisas kommentator.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Meninger

Nordtrøndersk fotball befinner seg i det den mørkeste og dypeste bølgedalen den noen gang har vært. Det generelle nivået er langt under hva vi både er vant til, men også under det klubbene både skal og bør ha ambisjoner om. Steinkjer og Verdal på nivå fem neste år, det hører ikke hjeme noe sted. Da blir det samling i bånn.