Nå kan Hareide bli del av drømmeregjeringen han gikk til valg på

Det er litt krevende å se for seg, men tenk om Knut Arild Hareide kommer tilbake i KrF-varmen som statsråd?

UTSLÅTT OG NEDSTEMT: Knut Arild Hareide (KrF) forlot ledervervet i Kristelig Folkeparti etter at han tapte retningsvalget i november 2018. Nå lanseres han som mulig statsråd i Solberg-regjeringen, etter at Frp gikk ut av regjering mandag ettermiddag.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Meninger

Høyre, Venstre og KrF. Det var denne troikaen Knut Arild Hareide (KrF) brukte hele valgkampen i 2017 på å snakke så mye om. En sentrumsregjering uten Fremskrittspartiet. Å se for seg at statsminister Erna Solberg og Høyre ville bytte ut Frp med Venstre og KrF var imidlertid umulig å se for seg, men det var altså dette regjeringsalternativet Hareide og KrF gikk og messet om for to og et halvt år siden. Det var dette utenkelige prosjektet han og partiet gikk til valg på, men som velgerne ikke hadde tro på.