Jobber for fremtiden i kalk

Meninger

Kalk’en fra Tromsdalen gir 100 arbeidsplasser på Innherred. Bedriften prioriterer innkjøp fra andre lokale bedrifter og hver arbeidsplass i «kalken» skaper og trygger to arbeidsplasser i vårt lokalmiljø. Og så selger vi stadig mer kalk.

Verdalskalk har jo omtrent doblet sitt volum hvert 10. år så langt. Det betyr at det kan bli enda flere arbeidsplasser her i fremtida. Vi er stolte av vår arbeidsplass, hva kalken brukes til og disse mulighetene for fremtida. Men nå må vi ha en avklaring.

Tromsdalskalken sendes over hele landet og til utlandet. Alle som jobber innenfor vår bransje tenker langsiktig. Det gjør de som kjøper kalken også. Hvis det ikke er langsiktighet i leveransene, så kan de finne andre leverandører. Derfor er det tid for handling nå! En langsiktig reguleringsplan er en langsiktig sikring av arbeidsplasser i ei bærekraftig næring basert på høykvalitets naturressurser fra Trøndelag.

Vær stolt trønder og sikre trøndersk kalk.

Ivar Stamnes.
Tilitsvalgt/ klubbleder
Verdalskalk/ Franzefoss minerals


Ministeren sier hun er skremt over Ap, som hun mener ikke vil sikre vanlige folk arbeid lenger

Distrikts- og digitalminister Linda Hofstad Helleland (H) sier hun skremt over Ap, som hun mener ikke lenger er garantisten for å sikre vanlige folk arbeid.