Til minne om Oddmund Skjærvik

Minneord

Jeg ble kjent med Oddmund gjennom hans arbeid i NAV. Å få en skikkelig kontakt med NAV og i NAV betyr så uendelig mye for hjelpemottaker og familien. Oddmund forsto situasjonen umiddelbart og loset oss gjennom lover og regler og var usedvanlig løsningsorientert. Vi ble møtt med smil og varme hver eneste gang vi hadde time hos NAV, en imøtekommenhet en alt for sjelden opplever. Aldri avlyste møter, alltid konkrete forslag og fokus på den som behøvde hjelp fra NAV.

Når vi møtte Oddmund utenfor kontortid var det alltid tid til en prat, gode historier og latter, hans lune humør slo alltid gjennom. Han gledet seg til å bli pensjonist, men gikk ekstra når behovet var der selv om han hadde pensjonert seg. En varm og god mann som gjorde sitt til at jeg fikk et utmerket forhold til NAV.

Så usigelig trist at han ikke fikk nyte pensjonisttilværelsen lenger, men gode minner gjør sorgen litt lettere å bære. Vi deler sorgen med familien, som har den tyngste børa å bære.

Arne Bredland

Minneord