FROSTA: Onsdag kveld holdt UP en gjennomsnittsmåling på en 60-sone i Frosta.

– Det resulterte i tre forenklede forelegg der høyeste hastighet var 82 km/t, samt et førerkortbeslag for 101 km/t, opplyser operasjonsleder Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt.

Målinga ble gjort på fylkesveg 753 ved Vågen.

Været

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Sørøst bris, periodevis frisk bris utsatte steder, i kveld skiftende bris. For det meste skyet, nord for Trondheimsfjorden perioder med lettere skydekke. Spredte regnbyger, kan hende med torden i kveld.

Ifølge Yr vil det bli over tjue grader flere steder i vår del av Trøndelag denne torsdagen.

Trafikk

E6: Helltunnelen i Malvik/Stjørdal, Trøndelag. Vegarbeid. Vegen er stengt i korte perioder. Forsinkelser. På inntil en time.

Les samtlige trafikkmeldinger her.

Casper Ruud ble historisk i natt

Casper Ruud vant natt til onsdag en svært dramatisk kvartfinale mot den danske kometen Holger Rune i French Open. Han møter Marin Cilic i semifinalen.

Han blir dermed den første nordmann i en semifinale av den tradisjonsrike Grand Slam-turneringa.

Nordmannen vant kampen med 3–1 i sett, men fikk ingen lett oppgave mot en danske som var både høyt og lavt i løpet av kampen som varte i godt over tre timer.

– Hvilken historisk dag, sa Eurosport-kommentator Svein-Espen Olsen da nordmannen avgjorde det hele i et servegame.

– Jeg startet bra, men Holger kjempet seg bra tilbake og hevet spillet sitt. Det ble en skikkelig tøff kamp til slutt, sa Ruud til arrangøren rett etter kampen.

Det var tydelig en noe amper stemning mellom de to unge spillerne etter det dramatiske tredje settet og Ruud ble fanget opp av TV-kameraene da han var borte hos dansken og så ut til å sende noen meldinger i hans retning.

Les om hvorfor det ble amper stemning her.

Hos Trønder-Avisa nå:

¨