Gå til sidens hovedinnhold

Mopedkjører mistenkes for ruskjøring

God morgen! Les mer om mopedkjøreren som ble stoppet i Levanger i natt, lastebil som kjørte videre etter rådyrpåkjørsel og været i dagens morgenrapport fra Trønder-Avisa.

LEVANGER: En politipatrulje stanset en moped i Levanger for en kontroll i natt.

– Føreren er en mann i 30-årene. Det viser seg at han ikke har gyldig førerkort, i tillegg til at han er i besittelse av narkotika, forteller Trond Hamaas, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt.

Hamaas forteller at mopedføreren mistenkes å kjøre i ruspåvirket tilstand.

– Politiet har sikret bevis, og mannen blir anmeldt for forholdene.

Kjørte videre

– Klokka 23:57 ringer en person til oss og forteller om et påkjørt rådyr i Namsskogan. Personen kjørte bak en lastebil, og det er lastebilen som skal ha kjørt på rådyret, forteller operasjonsleder Hamaas.

Lastebilen skal deretter ha kjørt videre.

– Innringeren har deretter avlivet det påkjørte rådyret.

Hamaas forteller at vegtrafikksentralen har blitt varslet, og at de vil fjerne det påkjørte dyret.

Vekte pasienter

~ Klokka 02:40 fikk vi melding om voldsom kjøring i nærheta av Sykehuset Namsos. Kjøringa, som visstnok skal ha holdt på i timevis, hadde vekt pasienter ved sykehuset, sier Hamaas.

Han forteller at en patrulje derfor dro på leiting etter råkjørerne.

– Da patruljen kom fram til stedet var ikke kjørerne å finne. Det er mulig de selv valgte å gi seg, forteller operasjonsleder Hamaas.

Skogbrannfare

Meteorologene skriver på Twitter at det er veldig tørt i Trøndelag nå, og at det derfor er sendt ut farevarsel for skogbrannfare. Denne faren vil vedvare inntil det kommer nedbør av betydning.

Nedbøren ser riktignok ikke ut til å komme i dag. Her er dagens tekstvarsel fra YR:

Sørøst bris, på kysten nordøst opp i frisk bris. Utrygt for enkelte ettermiddagsbyger i indre strøk, ellers oppholdsvær og lange perioder sol.

Kommentarer til denne saken