TRØNDELAG: Natt til onsdag har tilsynelatende gått stille og rolig for seg i vår del av verden. Politiet hadde i alle fall lite å melde fra natta.

– Intet å melde, det har vært veldig, veldig rolig, både i går og natt til i dag over hele fylket. Det har heller ikke vært noen værrelaterte hendelser, opplyser politiets operasjonsleder Wenche Johnsen til T-A onsdag morgen.

For selv om vinden har herjet flere steder, spesielt i Namdalen og langs kysten i natt, har været altså ikke bydd på problemer for folk og fe.

19,2 meter i sekundet

Fra tirsdag kveld fram til onsdag ettermiddag har Yr.no hatt gult farevarsel i Namdalen og opp mot Mosjøen, på grunn av fare for sørøstlig liten storm utsatte steder og lokalt kraftige vindkast. Her blåste det mest:

I Namsos ble det kraftigste vindkastet på 19,2 meter i sekundet registrert en gang mellom klokka 20.00 og 21.00 tirsdag kveld.

Rørvik var hakk i hæl, mellom klokka 21.00 og 22.00 i går var deres kraftigste vindkastet på 18,8 m/s.

På Flatanger ble det målt vindstyrker opp mot hele 28,5 meter i sekundet mellom klokka 21.00 og 22.00. Registreringa ble gjort på Buholmråsa fyr målestasjon, som ligger i Osen kommune. Stasjonen er omtrent to mil fra Lauvsnes.

I Steinkjer ble det også litt vind, her kom det kraftigste vindkastet på 12,6 meter i sekundet en gang i nitiden i går kveld, ifølge Yr.no.

286 nye koronasmittede

Siste døgn er det registrert 286 nye koronasmittede i Norge. Hvilket er 67 færre enn dagen før og 66 flere enn samme dag i forrige uke.

NRK skriver onsdag morgen at regjeringa dropper høringsforslaget om portforbud og fremmer ikke saken for Stortinget.

To nye butikker

Hos Trønder-Avisa kan du i dag lese at Sakshaug kjøper to sportsbutikker og starter en ny konkurrent:

Du kan også lese at Maren Emilie Kløven Lein (19) fra Flatanger er en av ni som i fredagens episode av The Voice skal forsøke å synge seg til en mentor: