TRØNDELAG: – Det har vært en usedvanlig rolig natt, vi har ikke hatt noen hendelser i det hele tatt. Det har knapt vært noe ellers i Trøndelag, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Tobias Liaklev Andersen.

Godværsdag

Det pågår for øyeblikket nordøstlig stiv kuling 15 m/s, fra Rørvik og videre opp langs kysten. Fra morgenen av vil det komme noen regnbyger i indre strøk. Både vinden og regnet vil gi seg i løpet av formiddagen og det ligger an til å bli en fin værdag både i ytre og indre strøk. Det er meldt temperaturer på opp mot 20 grader flere steder, og fra i formiddag blir det stort sett oppholdsvær og perioder med sol.

Trafikkmelding

Kv 7775 Vestre Ysti i Stjørdal – Kv 7775 Moen i Stjørdal

Vegarbeid, vegen er stengt, gyldig mellom 08:30 og 14:00 hver dag fra 09.06.2022 til 07.07.2022. Merk at sluttiden er usikker og kan endres.

Starttid: 09.06.2022 kl. 08:30. Beregnet sluttid: 07.07.2022 kl. 14:00.

Minst ti døde i Kina etter rekord mye regn

Siden 1. juni har 286.000 mennesker måttet blitt evakuert fra Hunan-provinsen sentralt i Kina, etter det har kommet voldsomme mengder regn. Minst ti mennesker er døde og 2.700 boliger har kollapset eller fått alvorlige skader.

Det statlige nyhetsbyrået Xinhua siterer lokale myndigheter på at nesten 1,8 millioner mennesker er rammet av uværet. Ifølge NTB er det sendt ut telt, sammenleggbare senger, mat og klær til de rammede områdene.

Hos Trønder-Avisa i dag

Daglig leder Espen Hegdal i Vokte Eiendom er fornøyd med at selskapet har sikret seg denne næringseiendommen på Straumen. Nå har selskapet planer om å utvikle bygget videre.

John Petter Mellingen og Jon Inge Vik lever av lidenskapen de har for jakt gjennom selskapet Jaktpodden AS.

Dine drømmer om hvite strender og asurblått hav trenger ikke være forgjeves selv om du mangler gyldig pass.