Gå til sidens hovedinnhold

Nå skal Tove (75) bli mer digital

Drøye 12.000 abonnenter har logget seg på det nye betalingssystemet til Trønder-Avisa etter overgangen til nytt betalingssystem.

– Hainn e no så tålmodig.

Det sa Tove Lundsaunet (75) om kundebehandler Rune Wasshaug da hun benyttet muligheten til å få logget seg på digitale plattformer i Trønder-Avisas lokaler fredag. Etter at Trønder-Avisa gikk over fra Polaris sine betalingssystemer til Amedia, er det flere abonnenter som har hatt problemer med å få logget seg på det nye systemet.

Tidligere har Lundsaunet klart seg bra med papirutgaven til Trønder-Avisa, selv om hun har sett mannens iver hver gang det har dukket opp et pushvarsel på telefonen hans. Nå mente hun tiden var inne for å bli mer digital.

– Skal en være med så må en være med. Derfor tok jeg turen hit for å få hjelp, sier Lundsaunet.

Byttet betalingssystem

Det var sist mandag kl. 12.00 at alle Trønder-Avisas abonnenter måtte logge seg inn på nytt med Amedia betalingssystem aiD. Men en del av abonnentene hadde problemer med dette, da det også oppsto noen mangler i kundeopplysningene i Trønder-Avisas database under flyttingen fra Polaris.

Derfor inviterte Trønder-Avisa sine lesere til å møte opp ved kontorene i Levanger og Steinkjer, samt Inderøyningen og Steinkjer-Avisa, for hjelp med innlogging.

Drøye 12.000 innlogginger

Siden overgangen til aiD har drøye 12.000 av abonnentene logget seg inn i løpet av fem dager, noe utviklingsredaktør Fredrik Mandal er godt fornøyd med.

– Dette er vi godt fornøyd med og over all forventning, sier Mandal.

Beklager problemer

Han sier det er beklagelig at noen abonnenter har hatt problemer med å få logget seg på, men at kundesentret bistår så godt de kan både fysisk og via telefon.

Slik får du tilgang til t-a.no

Kommentarer til denne saken