TRØNDELAG: Til tross for at politiet har fått inn flere meldinger om forstyrrelse av natteroen rundt om i Trøndelag, forteller operasjonsleder Ebbe Kimo om ei relativt rolig natt.

– Det har vært noen klager på høy musikk fra fester og fra russebusser, men det har ikke vært noe mer enn det vi forventet, sier Kimo.

Det kom blant annet inn meldinger om ordensforstyrrelse i Namsos sentrum, Verdal, Steinkjer og Levanger.

– Patruljer har hysjet på folk i natt, men det har ikke vært noen saker vi har måttet gjort noe med bortsett fra å sende en patrulje.

Kimo forteller at det eneste unntaket er at en gutt i tenårene ble slått med en flaske på Storvika i Stjørdal i natt.

Ganske fornøyd med russen

Hvordan har russen vært i natt?

– Jeg vil si at russen i fylket generelt har oppført seg ganske greit i år. Det har ikke vært noen alvorlige hendelser, med unntak av hendelsen i Stjørdal i natt, forteller Kimo.

Gjerningspersonen er kjent og navngitt, men ikke pågrepet. Begge de involverte er russ.

– Det har kommet noen meldinger om støy fra russebusser med musikkanlegg, men det er ikke noe mer enn det man må forvente. Det vil jo bli noen klager, men jeg tror ikke vi får til noe annet om de skal ha russefeiring.

Hipp hurra, det blir sol!

I dag er det meldt oppholdsvær og delvis sol i hele Namdalen. Flere steder melder det også over 10 grader.

Her er meteorologens tekstvarsel for dagen:

Sørøst bris, på kysten nordøst opp i frisk bris, minkende i kveld. Stort sett pent vær.

Hos T-A i dag:

Det var da camping ble lansert som tema foran Vømmølfestivalen i 2020 at han fikk ideen. Så kom koronaen og stanset festivalen. Men den stanset ikke Tore Green. Nå er den helt spesielle campingvogna ferdig.

Steinkjerbygg KF oppsummerer fjoråret med mer enn 10 mill. kroner i pluss, men også høyt sykefravær, brann og arbeidsulykker.