Vil fjerne brilleordning i Levanger og Verdal

Saken kommer opp i arbeidsmiljøutvalget mandag.
Notiser

Det er innherred.no som melder dette.

Siden 2005 har ansatte, skoleelever og barnehagebarn som får ødelagt brillene i arbeids- skole eller oppholdstiden fått erstattet disse. Hvis rådmannens forslag går igjennom, blir det nå slutt på dette.

– Dette er forhold som ikke kommer inn under noen forsikringsordninger i kommunene, slik at ved en skade/hendelse under utførelse av arbeid/i skole/barnehagetiden, så vil man ikke få erstattet eventuelle ødelagte briller gjennom forsikringsordningene. I og med at vi ikke har noe ordninger/forsikringer som dekker ødelagte klær/mobiler/personlige eiendeler, mener arbeidsgiver at det heller ikke bør være noe særskilt ordning knyttet til briller, heter det i saksvurderingen.