Leteaksjon etter kvinne i 40-årene i Leksvik

Ble sist sett klokken 19.00 søndag kveld.
Notiser

Politiet opplyste mandag morgen om at de var i gang med søk etter en dame i 40-årene i Leksvika.

Meldingen om at personen var savnet kom klokken 01.45 natt til mandag. I morgentimene ble det satt inn ekstra ressurser i leteaksjonen, men mandag kveld melder operasjonsleder for politet, Dag Hjulstad, at kvinnen fortsatt ikke er funnet.

– Vi har hatt mye mannskap i Leksvika, men vi har ikke gjort noen funn i løpet av dagen, sier han.

Han forteller videre at det gjennom natten vil bli en liten nedtrapping i søket slik at letemannskapet kan hvile.

– Om personen ikke er funnet tirsdag morgen, trapper vi opp igjen, sier han.

Sist sett søndag kveld

Den savnede kvinnen er 160 centimeter høy, og hadde sist hun ble sett på seg dongeribukse og sort t-skjorte med Mekonomen-skrift. Hun ble sist sett på Fylkesveg 755 ved Hoven, og politiet oppfordrer folk til å ta kontakt om de ser henne.

Kvinnen ble sist sett klokken 19.00 søndag kveld. Mandag morgen ble i alt seks politifolk satt inn i søket etter kvinnen. Utover dagen ble også Røde Kors satt inn i søket med 12 personer.

Redningsskøyte søker langs stranda

Klokken 11.00 mandag formiddag var også redningsskøyta «Uni» fra Trondheim engasjert i leteaksjonen.

– Den driver nå strandsøk i området, opplyser fungerende operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Morten Evensen, mandag morgen.

Leteaksjonen er konsentrert i området Leksvika - Vanvikan. Dersom noen har sett kvinnen etter klokken 19.00 søndag kveld, ønsker politiet tips på 02800.

Får støtte av Sea King

Tirsdag morgen forteller operasjonsleder Morten Evensen at letemannskapene vil få støtte av Sea King-helikopter.

– Vi har et godt bilde over damens bevegelser fra Leksvik til Hoven i Vanvikan, der hun sist ble sett klokken 19.00, forteller Evensen.

På grunn av mengden tips og informasjon som har kommet inn i saken, er det også satt i gang en etterforskning paralelt med leteaksjonen.