Innbrudd på Narvesen

To personer stakk av med kasseapparat, snus og røyk like før politiet kom til stedet.
Notiser

Klokken halv to natt til torsdag mottok politiet ei melding om innbrudd i kiosk i Stjørdal sentrum.

– Ser ut til at et kasseapparat og røyk er borttatt fra stedet. Politiet ser igjennom overvåkningskamera, skriver politiet på Twitter.

Meldinga til politiet kom fra et vaktselskap, og handlet om Narvesen ved jernbanen i Stjørdal. Det ble sendt hundepatrulje fra Trondheim sammen med politiet, og de kom seg raskt til stedet, men da hadde innbruddstyvene allerede kommet seg unna.

Torsdag morgen har politiet begynt å se på videoene, og foreløpig har de sett to personer som har vært innom kiosken. Både røyk og snus er borte etter innbruddet, og politet har opprettet sak på forholdet.