Erotisk i Steinkjer

Den nyåpnede butikken Madam Mims har erotiske artikler for begge kjønn, samt erotiske lydbøker for blinde.
Nyheter

Mandag åpnet Madam Mims, Nord-Trøndelags første erotiske butikk, i Steinkjer.

Innehaver Suzanne van der Weij Melhus er opprinnelig fra Haag i Nederland. De siste tre årene har hun bodd i Nord-Trøndelag, og i dag har hun hjemmet sitt i Overhalla sammen med ektemannen John Eirik Melhus.

Det var lite aktuelt å starte erotisk butikk i Namsos eller Overhalla. Nå håper hun at slagordet for Steinkjer kan være representativt for hennes produkter: «Åpen, lys og glad».

Planlagt lenge

Hyllene bugner av varer som kan tilfredsstille de aller fleste. Er din kjære bortreist finnes det råd. Blant annet avstøpning av de edlere deler om nødvendig.

Inndeling og konseptet av den eneste erotiske butikken i Nord-Trøndelag har Suzanne van der Weij Melhus planlagt i detalj.

– Kundene møter morosaker i første del. Går de lenger inn i butikken blir utvalget mer spesifikt. De velger selv hvor langt de velger å gå, understreker en oppglødet og glad innehaver. Hun har begynt å etablere et eget hjørne for informasjon og seksualopplysninger som hun håper kan hjelpe til bedre og sikrere sex for mange.

Steinkjer mer liberalt

Hyllene bugner av artikler og noe for alle, mener Suzanne. Produkter som to kunder finner interessant.

– Steinkjer har blitt mer liberalt enn tidligere, mener den ene, som allerede har funnet noe hun vil ha. En lakkbukse. Jentene liker klær i lakk og synes det er bra at butikken selger slike artikler også.

Suzanne skyter inn at alt kan bestilles og leveres i butikken etter bare to dager.

– Det har løsnet litt i Steinkjer, mener Gry som synes utvalget av erotiske artikler i større byer som Trondheim og Oslo kan være dårlig.

Hun er overrasket over alle de spennende og nye produktene hos Madam Mims.

Menneskekjenner

Suzanne satser på drømmen sin, har etablert alt på egen hånd og dannet enkeltpersonsforetak. De siste to ukene har gått med til mange timer maling av lokalene og innredning.

Butikken har tilpasset åpningstiden for sjenerte trøndere. Fra klokken tolv til ni på kvelden.

– Folk kan enten stikke innom etter jobb eller når sentrumsbutikkene og Amfi har stengt, håper Suzanne. Hun er bevisst at trøndere kan være sjenerte og mener det ikke blir noe problem.

– Jeg liker å jobbe med mennesker og føler selv jeg kan lese folk ganske godt. For dem som ønsker å handle på nett har vi en egen nettside. «Homeparty» tar jeg også på meg.

Hjelp til handikappede

Sexolog Randi Furuseth Hågensen fra Namsos var innom Madam Mims for å se utvalget og legge igjen informasjon.

– Det er en spennende butikk med bredt utvalg innen sexleketøy og hjelpemidler. Mange av produktene kan være god hjelp til blant annet handikappede som trenger hjelp i seksuallivet sitt, påpeker sexologen, som mener butikken representerer mangfoldet av oss mennesker i lyster og behov.