Silje (24) fra Namsos på andreplass i poker-NM

– Jeg kan ikke beskrive hvor skuffa jeg er nå.

Silje Nilsen fra Namsos smilte selv om hun innerst inne var skuffet over andreplassen i poker-NM.  Foto: Tomas Stacha / Global Poker Tour

FAKTA

Premiestigen Main Event:

  • 1. plass: 1.405.150 kroner
  • 2. plass: 773.510 kroner
  • 3. plass: 535.250 kroner
  • 4. plass: 384.240 kroner
  • 5. plass: 318.970 kroner
  • 6. plass: 257.390 kroner
  • 7. plass: 197.150 kroner
  • 8. plass: 138.930 kroner
  • 9. plass: 106.040 kroner
Nyheter

Det sier Silje Nilsen (24) fra Namsos kun minutter etter at det er klart at hun mistet norgesmestertittelen for Felix Stephensen under det første lovlige poker-NM på norsk jord. Hun fikk med seg 773.510 kroner for andreplassen.

– Du har stukket av med over 700.000 kroner og en andreplass. Når kan du begynne å smile over det?

– I løpet av et par dager regner jeg med, men akkurat nå er det ikke stas. Det er et veldig bra resultat, men med tanke på hvordan jeg og Felix startet heads-up, hadde jeg troen på å vinne, sier Nilsen tydelig skuffet.

Ledet solid

Nilsen ledet godt over seierherren da de to satt igjen alene på bordet.

– Jeg kunne gitt fra meg pengene for å få tittelen der, sier Nilsen.

Stephensen sier at han er imponert over Nilsens spill og at han satte pris på å ha henne på andre siden av bordet til siste slutt.

– Det er kult. Hun er en god pokerspiller og det var moro at vi to fikk en så bra heads-up-match. Det er klart hun har imponert, uansett kjønn, sier Steffensen.

Eneste kvinne i finalen

Som eneste kvinne fra turneringen hadde drøye 70 spillere igjen, blir det snakket mye at hun er jente. For Siljes del er det stas å ha klart seg så bra.

– Jeg tror ikke det er andre damer som har klart seg så bra som andreplass i NM før, så det er veldig gøy at jeg klarte det, men det er uansett kjipt å miste tittelen.

Trondheim har et veletablert pokermiljø. Som en av de få jentene i haneflokken kan Silje skimte med en gjev plassering.

– Jeg har spilt poker i cirka åtte år og spiller flere ganger i uken. Dette er nok det største og den beste prestasjonen jeg har hatt, men det er jo ikke bra nok. Det hadde vært kjekt å ta med meg tittelen tilbake.

Relaterte saker:

Silje (24) fra Namsos er siste kvinne i poker-NM

Tirsdag skal tidenes første offisielle norgesmesterskap i poker avgjøres. Sju spillere kjemper om tittelen og førstepremien på 1,4 millioner skattefrie kroner.

Northug blir redaktør for én dag

Petter Northug får teste seg som redaktør for Vi Menn i løpet av kort tid.

Steinkjermann jubler over pokerløfter

Lars Erik Austli fra Sunnan i Steinkjer er fornøyd med FrPs løfter om at norgesmesterskapet i poker skal holdes i Norge neste år.

– Vi garanterer poker-NM i Norge

Neste år blir det mulig å spille poker med pengeinnsats i Norge helt lovlig, sier Frp-nestleder Per Sandberg til VG. Han garanterer at det blir NM på hjemmebane i 2015.