Familien fortviler over tyveri fra mann i koma

Siri Beate Krokstad er både sint og frustrert, men mest fortvilet over det simple tyveriet ved hjerteovervåkingen på St. Olavs Hospital i Trondheim.

Fortvilt: Siri Beate Krokstad er sint og lei seg over at noen har stjålet verdisakene til hennes far som ligger i koma på St.Olavs hospital. 

Nyheter

– Pappan min (...) har blitt FRASTJÅLET alle verdisakene sine : gullsmykke med to annheng (løve og en plate med P.I.K og blodtypen) gammel smal gifteringen, en gullring med onyx og gifteringen sin "Din Anne Grete 26/2-72". Skriver Krokstad på sin facebookprofil.

LES OGSÅ OPPDATERT SAK: St. Olavs anmelder tyveriet.

Trønder-Avisa snakker med Krogstad lørdag kveld, da er hun og moren fortsatt ved sykehushotellet.

– Pappa har ligget i koma i ni dager nå, og vi har akkurat fått beskjed om at han ikke vil våkne igjen. Tyveriet oppdaget vi på tirsdag, da hadde han vært her siden torsdag. Verdisakene lå  i en konvolutt i skuffen hans på rommet, forteller Krokstad.

Hun har vanskelig for å tro at det er noen fra personalet ved avdelingen som har forsynt seg.

– Vi har fått så utrolig mye omsorg og støtte i denne vanskelige tiden fra pleiere og leger på hjerteovervåkingen. Det er så gode mennesker, jeg kan ikke fatte at noen av dem skulle ha forsynt seg, sier hun.

Sterkt savnet giftering

– Tyveriet gjør situasjonen spesielt vanskelig for oss, vi må forsone oss med at pappa ikke våkner igjen, men mamma ønsker veldig sterkt å få tilbake gifteringen, sier Krokstad.