Mener det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfall i Steinkjer

De to siktede i saken er løslatt av politiet.

Krimteknikerne avsluttet på stedet klokken 07.00 fredag morgen.  Foto: Marius Langfjord

Nyheter

Det er foreløpig ikke noen indikasjoner på at det foreligger noe kriminelt bak dødsfallet i Steinkjer torsdag. Det skriver politiet i en pressemelding like før klokken 14.00 fredag.

Kvinnen er obdusert

– Det er i dag gjennomført en obduksjon av avdøde. Politiet har mottatt foreløpige resultater fra denne som tilsier at det ikke foreligger grunn til å mistenke at en straffbar handling er årsak til dødsfallet, skriver politiet i pressemeldingen.

To personer ble siktet for grov vold tidlig fredag. Disse er nå løslatt.

Politiet skrev tidligere fredag at de hadde gjort flere undersøkelser taktisk og teknisk. Det var funn på stedet hvor dødsfallet skjedde som utløste etterforskningen.

Ble siktet for vold

De to som ble siktet, men som nå er løslatt, ble siktet for overtredelse av straffeloven om grov kroppsskade, altså vold, og medvirkning (§274 første ledd jf §273, jf strl (2005) §15).

Operasjonsleder for politiet i Nord-Trøndelag sa natt til fredag at de i utgangspunktet skulle bistå ambulansen på stedet.

– Vi bisto helsevesenet på en adresse i Steinkjer, hvor en person var akutt dårlig. Vi var der fordi helse ønsket ro rundt arbeidssituasjonen, men kan ikke kommentere ytterligere på nåværende tidspunkt, sa daværende operasjonsleder Rune Reinsborg til Trønder-Avisa like etter midnatt