To personer siktet etter mistenkelig dødsfall i Steinkjer

Politiet etterforsker hva som har skjedd etter at en person døde i Steinkjer sentrum torsdag kveld. To personer sitter i arrest.

Politiet var på stedet torsdag kveld og natt til fredag. Her bringer de inne en av personene som var på stedet.  Foto: Marius Langfjord

Nyheter

Et dødsfall i Steinkjer sentrum etterforskes som mistenkelig, forteller politiet i Nord-Trøndelag fredag morgen. Politiet hadde fra før gått ut med en melding om at de torsdag kveld bisto helseressurser på et dødsfall i Steinkjer sentrum klokka 22.45.

Dødsfallet ble etterforskey som mistenkelig etter funn på stedet som krimteknikere gjorde natt til fredag.

Les oppdatert sak her:


Mener det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfall i Steinkjer

De to siktede i saken er løslatt av politiet.

 

To personer siktet

Det var ved 00.15-tiden natt til fredag ikke klart hvorvidt det var snakk om noe kriminelt. Politiet etterforsket dødsfallet som mistenkelig på dette tidspunktet.

To personer ble siktet i saken, sa politiet natt til fredag. De ønsket ikke å gå ut med hva siktelsen gikk ut på.

– De er pågrepet og siktet, og sitter inne hos oss, sa Bård Krogstad, operasjonsleder for politiet i Nord-Trøndelag fredag morgen.

Krimteknikere var på stedet

Krimteknikerne ble ferdig med sine undersøkelser på stedet klokken 07.00 fredag. Krogstad ønsket ikke å si noe om hva de hadde funnet på stedet.

– De er ferdige nå, også vil det bli foretatt obduksjon av personen.

– Er det tegn på at noe voldelig har skjedd?

– Det ønsker vi ikke å si noe om, sa Krogstad på det tidspunktet.

Skal snakke med folk som var på adressen

– Vi bisto helsevesenet på en adresse i Steinkjer, hvor en person var akutt dårlig. Vi var der fordi helse ønsket ro rundt arbeidssituasjonen, men kan ikke kommentere ytterligere på nåværende tidspunkt, sier operasjonsleder Rune Reinsborg til Trønder-Avisa like etter midnatt.

– Det er ikke grunnlag for å si om det er et mistenkelig dødsfall. Vi må snakke med folk som var på stedet før vi kan si noe om dødsfallet skyldes sykdom eller noe kriminelt, sier Reinsborg videre.


Mener det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfall i Steinkjer

De to siktede i saken er løslatt av politiet.