Ivan Bykov hedres for å ha hjulpet en gammel mann på McDonald's

Hendelsen der 19-åringen betaler for en eldre mann ble omtalt på Facebook og har over 4600 likerklikk.

Per Einar Holmvik syntes Ivan Bykov sin gest var så flott at han la den ut på Facebook.  Foto: Skjermbilde

Nyheter

– Dette syntes jeg var kjempefint gjort av en ungdom, skikkelig fint, sier Per Einar Holmvik.

La ut historien

Verdalingen var innom for å kjøpe seg en kopp kaffe og endte opp med å ta bilde av ungdommen og legge ut historien på Facebook.

– Det er en enkel historie i grunnen. Denne ungdommen sto i køen og ventet på burgeren sin. Så var det en eldre innvandrer som var på restauranten sammen med barnebarna sine som ikke fikk betalt for den siste varen på grunn av manglende dekning på kortet. Han prøvde om og om igjen, men transaksjonen gikk ikke igjennom. Da gikk Ivan frem og lurte på om han kunne betale for den eldre mannen, og det syntes jeg var en så fin gest at jeg knipset et bilde og delte historien på Facebook, sier Holmvik.

Han viste ikke da hvem denne ungdommen var, men etter tre kvarter var navnet på plass.

– Jeg la først innlegget ut bare blant mine venner, men fikk tips om å legge det ut offentlig, og da fikk jeg fort vite hvem han var. Innlegget har tatt av noe helt vanvittig.

– Koster så lite å hjelpe

Det var Ivan Bykov på 19 år fra Steinkjer som betalte for den gamle mannen. Han tenkte at det kostet så lite å hjelpe.

– Jeg syntes synd på ham, det var bare snakk om 20 kroner. Så da sa jeg at jeg betaler dette for deg jeg. Mannen sa tusen takk og ble veldig glad, sier Bykov.

Han forteller at han liker å hjelpe til der han kan.

– Etterpå ser jeg at han gir drikken til det ene barnebarnet sitt. Jeg tenkte ikke så mye over det der og da, men etterpå har jeg fått veldig mange fine tilbakemeldinger, selv om det bare var en liten ting.

Gladsak

Innlegget til Holmvik på Facebook har fått over 4600 positive tilbakemeldinger og blitt delt over 420 ganger. I kommentarfeltet er det fullt av hjerter og tommel opp og beskjeder om at vi trenger flere sånne gladsaker.

– Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger. Det er hyggelig, sier Bykov.

Og til vinteren blir det en snøscootertur.

– Vi har blitt enige om det. Ivan sa det var en innertier og at han hadde prøvd det før, så nå har vi en avtale, sier Holmvik.


Dro med seg Stoltenberg på McDonalds

Fylkesråd May Britt Lagesen ble påspandert nattmat av Nato-sjefen.Nå skal denne McDonalds-resturanten selges

Hamburgerrestauranten selges sammen med to i Trondheim.