Kent Ivan fikk fronten på bilen knust på parkerings- plassen ved hytta

Nå etterlyser bileieren personene som krasjet med bilen hans.

Bilen har ifølge eier Kent Ivan Hovelsen skader for minst 40.000 kroner.   Foto: Privat

Bilen sto parkert ved Gaulstad i Ogndal. Kart: Google Maps 

Kent Ivan Hovelsen var på hytta ved Mokkavatnet i helga, og da han kom ned til bilen igjen var den knust i fronten.  Foto: Privat

Nyheter

Det var sent lørdag kveld 3. desember at brøyter Kjell Morten Trøan forteller at han så en bil som hadde store skader ved parkeringsplassen for et hyttefelt ved Gaulstad i Ogndal i Steinkjer kommune. I samme tid forteller han om to biler som ifølge han svinkjørte i området. Han så også en traktor som var ute og kjørte like ved.

Bilen tilhørte Kent Ivan Hovelsen. Han var på hytta ved Mokkavatnet i helga, og da han kom ned til bilen igjen var den knust i fronten. Han sier at han selv måtte rive av og brette ut skjermen for å til å kjøre ned til Steinkjer og komme seg på verksted. Bilen har ifølge eieren skader for minst 40.000 kroner.

– Bilen var knust ved skjermen og hadde skader på begge sider. Den hadde også skader i motorrommet. Det var ikke småtteri for å si det slik.

Svinkjøring i området

Brøyter Kjell Morten Trøan mener at det er en av de to bilene som svinkjørte i området som har truffet bilen da de sladdet rundt svingen hvor bilen sto parkert. Parkeringsplassen er ei lita lomme ved siden av vegen.

– Det snødde mye både fredag og lørdag, og det var de eneste sporene jeg så i området, sier Trøan.

Ifølge han har bilen som traff og skadet Hovelsens bil hatt stor fart fordi det lå mye snø rundt bilen, som skal ha dempet kraften på sammenstøtet.  Han tror også at traktoren han så har vært på stedet for å dra bilene fra hverandre.

– Jeg så traktorspor ved bilen også, sier brøyteren.

Anmelder hendelsen

Trøan forteller at det er mye svinkjøring i Ogndal, spesielt når det er snø på vegene. Han har meldt fra til politiet, men det er vanskelig å ta de som kjører rundt.

– Dette var sent på kvelden, men tidligere har det kun vært flaks at det ikke har skjedd noe. I fjor vinter kjørte de rundt på ettermiddagen like etter det ble mørkt. Da er det mange som er ute og lufter seg, sier Trøan.

Nå håper han at hendelsen kan bidra til at noen blir tatt. Hovelsen forteller at han skal anmelde skadene fredag.

– Jeg kom ned fra hytta i går og skal anmelde i dag. Hvis det er noen angrende syndere der ute, ber jeg de om å melde seg.

Relaterte saker:

Black Friday er statistisk den store bulkedagen

– Jakten på gode tilbud i fjor gjorde at antall parkeringsskader økte med 35 prosent denne dagen. For mange gikk nok vinninga opp i spinninga, sier Pål Rune Eklo i Gjensidige.

Etterlyser panserhopper ved Hell-senteret

Ble møtt av bulk og fotavtrykk etter senterhandelen.

Mann slo bulk i bil

LIke over midnatt natt til søndag fikk politiet en melding om at en mann slo bulk i en bil utenfor et utested.