Ny Kværnersjef

Sturla Magnus (45) blir ny sjef ved verftet i Verdal.

Ny sjef: Sturla Magnus er ansatt som ny verftsdirektør ved Kværner i Verdal.   Foto: Kværner

Nyheter

Nysjefen ble offisielt presentert i dag. Han erstatter Sverre Myklebust både i konsernledelsen og som verftsdirektør i Verdal. Magnus blir ansvarlig for store strukturer i Kværner, eller konserndirektør for structural solutions, som det heter på konsernspråket.

Fra Skanska til Kværner

Han er nå regiondirektør i Skanska Norge. Siden august 2015 har han vært chief operating officer for forretningsområdet Bygg i Skanska og siden januar 2016 regiondirektør for bygg distrikt i Skanska Norge.

Myklebust ned i stilling

Sverre Myklebust, som var verftsdirektør i Verdal i 4,5 år, trapper nå ned til 60 prosent stilling og har fått ny jobb som direktør med ansvar for underentrepriser i Kværner. Myklebust gjør dette etter eget ønske fordi han ønsker å trappe ned mot pensjonsalder.

Sturla Magnus er utdannet sivilingeniør ved Norges miljø og biovitenskaplige universitet. Fra 2011 til 2014 var han ansatt i Kværner med ansvar for alle Kværners aktiviteter i Kazakhstan. Han har nesten 20 års efaring fra større byggeprosjekter og ulike lederstillinger i byggebransjen og oljebransjen, skriver Kværner i en pressemelding.