Arnt Finèsse kjørte seg rett på hamburgeren

– Ka som feila dokker, kauke standup-komikeren og rister på hodet.

Hamburger på E6 ved Røra

Elgkroa berget hamburgeren fra grøfta torsdag morgen.   Foto: Privat

Nyheter

Natt til torsdag var standup- og Snapchat-komiker Kevin Kildal kjent som Arnt Finèsse på tur gjennom Nord-Trøndelag til Trondheim. Rett før Koatunellen mellom Røra og Verdal fikk han se noe absurd som lå midt i vegbanen.

– En massiv hamburger midt på vegen. Ka e det som feila dokker?, utbryter han i videoen i vinduet over.

Trodde det var elg

– Jeg trodde først det var en diger elg. Når jeg kom litt nærmere så jeg at det var en hamburger på størrelse med en liten varebil. Hvor snålt er ikke det, sier Kildal.

Han innrømmer at han først kjørte forbi, lukket øynene og rygget tilbake.

– Hadde ikke hamburgeren vært der da jeg åpnet øynene igjen hadde jeg sporenstreks lagt meg til å sove. Hadde jeg vært så sliten og sulten at jeg hadde hallusinert fram ett tonn hamburger, hadde det vært fare på ferde, spøker komikeren.


Han hoppet ut av bilen, tok en rask Snapchatvideo før en ny bil fikk stanset slik at de i felleskap fikk fjernet hamburgeren fra vegbanen og ned i grøfta.

– Slikt som dette skjer bare i Nord-Trøndelag, humrer Kildal til Trønder-Avisa.

Ikke til hinder

Politiet i Nord-Trøndelag fikk også flere meldinger på hamburgeren, bekrefter Johnny Olsen som er operasjonsleder for politiet i Nord-Trøndelag.

– Den skal nå ha «parkert» utenfor vegbanen, og den er dermed ikke til hinder for trafikken, sier Olsen.

Han sier videre at politiet så langt ikke har sendt noen patrulje til hamburgeren, og at han tror eieren etterhvert vil fjerne burgeren.

Sjålet fra Elgkroa

Hamburgeren som ble funnet midt i vegbanen natt til torsdag ble stjålet fra Elgkroa på Røra. Det opplyser kokken på kroa, Otto Heimdal til Trønder-Avisa.

– Hamburgeren lå på baksiden av kroa. Den var tjoret godt fast, så kjeltringene må ha gjort seg flid med å prøve å få den med seg, sier Heimdal.

Hamburgeren, som opprinnelig har stått på taket til Elgkroa China Grill, var plukket ned og har vært gjennom en omfattende restaurering.

– Det var egentlig meningen den skulle på taket igjen i desember, men da var ikke alt klart. Nå er derimot alt gjort klart for hamburgeren igjen kan festet på taket på gatekjøkkenet.

Torsdag morgen var han på E6 og fikk hentet hjem den blytunge hamburgeren ved hjelp av en solid henger. Han frykter kjeltringene har forsøkt å frakte den på taket av bil.

Politiet informert

– Den kan i alle fall virke som om den har ramlet av underveis. Bilsporene går helt fram til hvor hamburgeren lå, så det er i alle fall sikkert at de har brukt bil, sier Heimdal.

Hamburgeren fikk seg en støyt under tyveriforsøket, men Heimdal sier at det lar seg reparere og at burgeren skal på plass på taket så snart som mulig.

Politiet er informert om tyveriet og har fått beskjed om at den er ryddet unna E6.

Hamburgeren har egentlig stått på taket til Elgkroa China grill.   Foto: Google Street View

 
Relaterte saker:

Mysteriet løst: Hamburgen ble stjålet fra Elgkroa

Var nyoppusset og klar til å settes på taket igjen, da kjeltringer gjorde et forsøk på å få hamburgeren med seg.

Enorm flyvende hamburger landet på E6 sør for Røra

Var det et fly? Var det supermann? Nei, det var en flyvende hamburger!

Åpner Elgkroa på Røra

Kroa på Røra åpner igjen under navnet Elgkroa.