Bane NOR sliter med informasjonssystemet i Trøndelag

Fører til mangelfull eller uriktig informasjon på stasjonsskjermene.
Nyheter

Bane NOR meldte sent tirsdag ettermiddag at det var registrert feil på det skjermbaserte informasjonssystemet i Trøndelag. Dette kan føre til mangelfull eller uriktig informasjon til togpassasjerer i regionen, ifølge selskapets twitter-konto.

Togene går som normalt

Pressevakt i Bane NOR, Harry Korslund, sier i 20-tiden at selskapet fortsatt sliter med tekniske problemer.

– Alle togrutene går som normalt, men vi har slitt med «hang-ups» i systemet. Det har ført til at informasjon på tavlene som kommer opp når et tog ankommer stasjonen, ikke automatisk forsvinner etter at det har kjørt videre, sier Korslund.

– Lytt til høyttalerne

Han vet foreløpig ikke når problemene vil være i orden.

– Men vi har personer som jobber med saken nå. Vi kjører nå manuell informasjons på de stasjonene hvor det er problemer, så vi anbefaler alle reisende å lytte til informasjonen som blir gitt over høyttaler-anlegget.