– Distriktene nedprioriteres

Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum og Marit Arnstad mener regjeringen driver en systematisk sentralisering og nedprioritering av distriktene. Høyres Elin Agdestein sier det siste fylket trenger er en rødgrønn regjering.

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum oppga kontakten med folket som den viktigste grunnen til besøket på bystranda lørdag, men tok seg også tid til å stille en kritisk røst mot dagens regjering. Her i samtale på bystranda sammen med Marit Arnstad (Sp).  Foto: Kim Goksøyr Strande

Nyheter

– De fire siste årene har vi sett en systematisk desentralisering og nedprioritering av distriktene fra regjeringen. Dette har slått ut på Nord-Trøndelag. Et eksempel på dette er store kutt i de regionale utviklingsmidlene, som er blitt brukt godt i fylket. Dette kuttet gir oss mindre midler til å støtte den lokale næringen og utviklingen i regionen.