Ektepar fra Levanger vant over tre millioner kroner på Joker

- Det er fantastisk! Nå blir det en konjakk her - og DDE-konsert på TV-en.

Fem korrekte valg sendte ekteparet fra Åsen til topps på premiestigen noe programleder Reidar Buskenes fulgte med på.  Foto: Fabelaktiv

Nyheter

Et ektepar i 50-årene fra Åsen i Levanger kommune gikk inn med storgevinst lørdag.

– Det er nok kona som har levert, men det er navnet mitt på kortet, humret den siste Joker-kandidaten i 2017 da Norsk Tipping ringte ham lørdag kveld. Vinnerne er hjemmehørende i åsen i Levanger kommune.

Ekteskapelig samarbeid

Godt ekteskapelig samarbeid der, og vi regner med at det heller ikke blir noe problem å samarbeide om premien, som altså ble formidabel, skriver Norsk Tipping på sin nettside.

Inngangspremien var på 667.000 kroner, men med disse tallene tydet mye på at sluttpremien kom til å bli vesentlig høyere:

Tok topp-premien

Ekteparet fra Åsen var ikke med på trekningen på telefon, men satt i stua og så at det ene valget etter det andre ble riktig. Ingen joker dukket opp, men med fem rette valg trengtes ikke det - ekteparet tok likevel toppremien på 3.334.000 kroner.

– Det er fantastisk! Nå blir det en konjakk her - og DDE-konsert på TV-en, jublet mannen til Norsk Tipping.

Par i 50-årene

Atle Onsrud Jensen i Norsk Tipping forteller til Trønder-Avisa at paret ønsker å være anonyme inntil videre for å se hvordan det arter seg å plutselig få tilgang på nesten 3,4 millioner kroner.

Ekteparet leverte Joker hos Coop Extra i Åsen fredag ettermiddag.