Jonny (38) blir ny sjef i Elas

Tidligere markedssjef Jonny Haugen tar over som daglig leder i Verdal-bedriften Elas.

Elas i Verdal har fått ny daglig leder fra årsskiftet. Nå er det Jonny Haugen (38) som skal ha lede bedriften. 

Nyheter

Jonny Haugen har jobbet 13 år ved bedriften innen salg og markedsføring, og har de siste årene hatt stillingen som markedssjef i den tradisjonsrike Verdal-bedriften.

Haugen er utdannet logistikkingeniør fra HiST og er deleier i selskapet gjennom investeringsselskapet Joli Invest AS, opplyser Elas i en pressemelding tirsdag morgen.

Åtte år på åremål

I dag, 1. januar, fratrer Per Terje Lænn (59) stillingen som daglig leder i dag. Han har vært i Elas AS i 31 år og de siste åtte årene som daglig leder på åremål.

– Per Terje fortsetter i bedriften i stillingen som teknisk sjef, og skal videreutvikle den automatiserte produksjonen, slik at vi kan fortsette og produsere verdens beste kurvsystemer i Verdal også i årene som kommer, skriver Elas.

Selger til hele Europa

Elas AS har hovedkontor og all produksjon i Verdal og produserer trådvarer til ulike bruksområder. I de senere årene har fokuset vært rendyrket mot garderobeinnredning og leverer trådkurver, skinner, hyller og andre innredningsprodukter til produsenter av skyvedørsgarderober, garderobeskap og kjøkken i hele Europa. Firmaet ble etablert i 1957