Byantikvar Robert Øfsti langer ut mot østblokk-sammenligning

– Unge Reinås trenger voksenopplæring

Byantikvar Robert Øfsti fnyser av Tommy Reinås’ sammenligning mellom Steinkjer og Øst-Europa, og tilbyr MDG-politikeren voksenopplæring.

HISTORIELØST: Byantikvar Robert Øfsti mener sammenligningen mellom Steinkjer og Øst-Europa er historieløs, og tilbyr MDG-politiker Tommy Reinås fra Stjørdal gratis voksenopplæring og byvandring gjennom Steinkjer. 

Nyheter

Reinås kom med uttalelsen om at han får Øst-Europa-følelse når han kommer til Steinkjer fylkesutvalgsmøte tirsdag. Da var det kommunestyresalen i Steinkjer som ga østeuropeiske assosiasjoner. Overfor Adresseavisen utdyper han at det var sagt med et glimt i øyet, men sier også at Steinkjer som administrasjonssted må løftes på det estetiske.