Mann fra Trøndelag omkom i fallulykke på Snøhetta

Var en del av et turfølge på tre.
Nyheter

Innlandet politidistrikt har ifølge Adressa bekreftet at en mann i 30-årene fra Trøndelag omkom i en fallulykke på Snøhetta.

Mannen var ifølge politiet i et turfølge på tre personer, som alle er bosatt i Trøndelag. Til Trønder-Avisa bekrefter operasjonsleder Sidsel Svarstad at turfølget har bostedsadresser i Trøndelag, og at minst en av dem er hjemhørende i Nord-Trøndelag.

– Pårørende er varslet, men det er for tidlig å gi noen detaljer, sier politiet.

Det var like før klokken 11.00 lørdag formiddag nødetater ble kalt ut til stedet hvor ulykken skjedde.

– Det ble satt i gang førstehjelp på en av dem som var i turfølget, men livet sto dessverre ikke til å redde og han ble erklært død på stedet, sa operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt til NTB.