I 2013 tok Dag Vindsetmo et lite, men skjebnesvangert valg. Han opprettet en konto hos et spillselskap – og ble spillavhengig.

Takker familien og arbeidsplassen: Dag Vindsetmo har i dag et godt apparat rundt seg, og takker spesielt søsteren og arbeidsgiveren for å være støttende og hjelpe ham gjennom den vanskelige tiden. I dag er han spillefri og er fast bestemt på å fortsette slik: – Jeg vil aldri spille igjen. Jeg vet hva det kan ende opp med, sier han til Trønder-Avisa. Han vil fortelle sin historie for å skremme og hjelpe andre: – Jeg håper at jeg hjelper noen med å stå fram selv.  Foto: Marius Langfjord

Helst skulle alt dette blitt ulovlig, men det skjer vel aldri.

Nyheter

I dag spiller han ikke, og han føler seg heller ikke fristet til å gjøre det. Han vet hvor mørkt det kan bli da.