– Det er fantastisk dårlig gjort. Når du forårsaker en ulykke, bør du stoppe

En trailer havnet i grøfta ved Namdalseid kirke mandag kveld. Sjåføren sier at ulykken skjedde fordi en møtende bil kom over i hans kjørefelt.

En trailer havnet i grøfta ved Namdalseid kirke mandag kveld. Sjåføren forteller at han ulykken skjedde for å unngå kollisjon med en møtende bil som delvis kom over i motsatt kjørefelt.  Foto: Jostein Aardal

Nyheter

– Ulykken ble forårsaket av en bil som kom over gulstripa. Jeg la meg ut for å unngå kollisjon, sier sjåføren, som ikke vil stå fram med navn.

Politiet meldte om ulykken på Twitter like før klokka 22 mandag kveld. I meldingen kom det fram at en trailer hadde veltet og blitt liggende på siden. Ulykken skjedde på fylkesveg 17 like ved Namdalseid kirke.


 

– Vi kom borti hverandre

Sjåføren forteller at han klarte å forhindre frontkollisjon, men at bilen kom borti traileren.

– Vi kom borti hverandre. Bilen har sannsynligvis ødelagt speil, og lakk fra traileren på siden, sier han, og opplyser at bilen var en blå SUV.

– Det er fantastisk dårlig gjort. Når du faktisk forårsaker en ulykke, så bør du stoppe, sier sjåføren.

Han håper at føreren av personbilen melder seg, eller at noen gjenkjenner den og melder fra til politiet.

Politiet vil gjerne ha opplysninger

Etterforskningsleder i Namdal, Hans-Petter Gjertsås, bekrefter at trailersjåføren har forklart at det var en møtende personbil som forårsaket velten.

– Det stemmer det. De faktiske forholdene er at traileren har kjørt utfor vegen, og så har fører opplyst at det kom en bil imot som var noe over på hans side.

Gjertsås opplyser at politiet har opprettet sak på hendelsen.

– Det skal være en lyseblå bil, muligens SUV. Og det er riktig at det muligens er en skade på bilen. Hvis noen har kjennskap til dette, så vil vi gjerne ha opplysninger, sier etterforskningslederen.

Det var en politipatrulje fra Steinkjer som rykket ut til stedet. Politiet har ikke søkt etter bilen, opplyser Gjertsås.


Flere gamle båter vil havne på fyllinga

Avfallsmottakene klør seg i hodet over hva de skal gjøre med den voksende båtparken.

 

Lensmann Anne B. Ulvin vil føre topptunge vitner med ordfører, fylkesmann og politimestre i spissen

Politiinspektør Snorre Haugdahl fikk jobben Ulvin ville ha. Også han er kalt til vitneboksen.

 

Foreldre og rektor krever tiltak for å sikre elevene som må krysse E6 i Sparbu sentrum.

Lysregulert gangfelt skal sikre elevene på E6

Rektor og foreldre krever strakstiltak som gjør det tryggere for skoleelever å krysse E6 i Sparbu sentrum. Nå blir de trolig hørt.Hva synes du om denne artikkelen?

Tusen takk! Din mening er viktig for oss.

Har du noe du vil tilføye? Her kan du forklare hva det var ved artikkelen som fikk deg til å trykke som du gjorde, eller du kan gi oss andre tilbakemeldinger.

Ved å gi tilbakemelding godkjenner du at vi kan bruke din tilbakemelding til å forbedre vårt redaksjonelle innhold. Tilbakemeldingen vil ikke være synlig for andre enn ansatte i Trønder-Avisas redaksjon. Det eneste vi samler inn av data er tilbakemeldingene du gir oss, og vi har ingen mulighet for å knytte det til verken deg eller enheten du leser saken på.