Mevassvik sier nei til gjenvalg i Arbeiderpartiet

Anne Marit Mevassvik var arkitekten bak sammenslåingen av trønderfylkene. Nå vil hun slutte i fylkespolitikken.

SLUTTER: Anne Marit Mevassvik fortsetter ikke i fylkespolitikken fra neste høst.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

Tirsdag ga Mevassvik beskjed til nominasjonskomiteen i eget parti om at hun ikke ønsker gjenvalg til fylkestinget i Trøndelag.

– Det har vært givende, spennende og ikke minst utfordrende å ha politikk som jobb. Jeg har lært mye, truffet mange fantastiske mennesker og blitt veldig godt kjent i hele Trøndelag. Jeg er veldig takknemlig for å ha fått denne muligheten. Nå har jeg lyst på andre utfordringer. Jeg har fortsatt mange år igjen i arbeidslivet og ønsker nå ha mulighet til å bruke kunnskapen min, mine erfaringer og tiden min på nye oppgaver, skriver Mevassvik i en pressemelding.