Artistene stilte opp gratis på fylkeskommunens nye musikkvideo til en halv million

Med et budsjett på 500.000 kroner har Trøndelag fylkeskommune skapt ei låt de håper skal skape samhold i Trøndelag.

Enorm respons: Mange tusen delinger – og langt over 100.000 visninger. Låta «Trønder», skapt av Trøndelag fylkeskommune, har tatt nettet med storm. – Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra trøndere – og utflytta trøndere, sier kommunikasjonssjef i fylkeskommunen, Narve Nordmelan.   Foto: Bjørn Tore Ness, Namdalsavisa

Nyheter

NAMSOS: – Sammen skal vi bygge Trøndelag fylke – og det handler om mer enn samferdsel og skoler. At vi nå er samlet i ett fylke, handler også om kultur. Vi skal gå inn i framtida som trøndere og skape entusiasme – og da har vi valgt å gjøre det på trøndersk vis; med patriotisme og godt humør i ei fin blanding, sier kommunikasjonssjef i Trøndelag fylkeskommune, Narve Nordmelan.