– Vi hadde ikke nok kontroll

Agurkprodusenten Frostagrønt hadde for liten oversikt over hvor mye de ansatte jobbet i toppsesongen. Nå tar bedriften grep.

RYDDER OPP: Agurkprodusenten Frostagrønt, ved daglig leder Johan Morten Vold, opplyser at ny styreleder og forbedring av de interne rutinene skal gi bedriften bedre kontroll og oversikt. Foto: frostagrønt  Foto: Frostagrønt

Jeg er den første til å erkjenne og beklage at vi hadde for dårlig kontroll og at vi passerte noen timegrenser.

Johan Morten Vold, daglig leder i Frostagrønt
Nyheter

FROSTA: Inspektørene fra Arbeidstilsynet gikk målbevisst til verks da de troppet opp hos bedriften 18. september i fjor. De ba om avtalene med stiftelsen Atlantis Utveksling i Norge og partneren Agropraktika i Litauen. De skaffet til veie gartnerstudenter som fikk jobb på Frosta som praktikanter.