Trafikkulykke mellom MC og personbil

  Foto: Lars Macedo

Nyheter

Klokken 16.46 skriver politiet på Twitter at det har vært en trafikkulykke mellom MC og personbil på E6 ved Kvam i Steinkjer.

– Luftambulansen landet på stedet klokka 17.15. Vi vet ikke hvordan tilstand sjåføren er i, men det skal være snakk om lav hastighet, og vi har fått beskjed om at det ikke blir behov for å tilkalle ulykkesgruppa, sier operasjonsleder Bernt Tiller i Trøndelag politidistrikt.

Var bevisstløs

Ulykken skjedde like sør for Rygg i Øvre Kvam. I den første meldingen til politiet om ulykken ble de orientert om at føreren av motorsykkelen var bevisstløs.

Operasjonslederen sier årsaken til ulykken fortsatt er noe uklart.

– Det har vært et sammenstøt mellom motorsykkelen og personbilen, så mye mer spesifikk får jeg ikke til å være akkurat nå, sier Tiller.

Lettere skader

Ifølge politiets innsatsleder på stedet skal føreren av motorsykkelen ha kommet fra sammenstøtet med lettere skader. Føreren er fraktet til sykehus, og E6 er åpnet i begge retninger.

Skulle svinge av E6

Innsatsleder Ketil Reistad sier ulykken oppsto som følge av at personbilen skulle svinge av E6, da motorsykkelen kom bak, kom borti bilen, og veltet.

– Bilen sto nesten stille. Det var ingen stor smell. Det var en fører i hvert kjøretøy, og det er en finsk motorsykkel som har vært borti en tysk personbil, sier han.

Mange ulykker på strekningen

Motorsyklisten var på tur i et følge med to andre motorsyklister. Reistad opplyser at føreren er fraktet til sykehuset i Levanger.

Det har vært flere ulykker på akkurat denne strekningen den siste tiden. Reistad har selv rykket ut til to av dem, og sier det har vært fem eller seks ulykker der den siste tiden.

– Det har vært mange ulykker her. Jeg tør ikke ha noen formening om det er tilfeldig, eller om det er andre årsaker, sier han.