Store mørketall for narkotikasaker. Dobling i antall saker i Levanger i første halvår 2018.

– Skremmende lett tilgang for øyeblikket

Økningen fra 25 til 59 narkotikasaker i Levanger det siste året skyldes et økende rusmiljø og lettere tilgang på hasj og syntetiske stoffer.

Fire personer i 20-årsalderen ble siktet for narkotikaforhold etter aksjon mot en bolig i Momarka i Levanger 3. juli. To av dem er hjemmehørende i andre kommuner enn Levanger.   Foto: Anders Nordmeland

Nyheter

LEVANGER: Lensmann Knut Olav Røstad i Verdal er avsnittsleder for forebyggende arbeid ved Levanger og Verdal lensmannskontor. Han bekrefter at beslagene som ble gjort i første halvår i år underbygger den urovekkende utviklingen – som Trønder-Avisa har omtalt den siste uka. Rusteamet i Levanger anslår at det som kan kalles rusmiljøet i kommunen består av opp mot 200 personer. Det er en dobling siden 2010.