Investerer 20 millioner kroner i Namdalseid

Hundseth Mølle AS på Namdalseid investerer i underkant av 20 millioner kroner i ny produksjonslinje for kraftfôr.

Daglig Leder Bård Dahle hos Hundseth Mølle er fornøyd med at det nå skal investeres nesten 20 millioner kroner i en ny produksjonslinje på anlegget i Namdalseid.   Foto: Privat

Nyheter

Dette fører til at produksjonskapasiteten dobles, og vil gi mølla mye større fleksibilitet. Det forventes at den nye produksjonslinja ferdigstilles i løpet av 2019. En viktig årsak til at denne investeringen nå er vedtatt er at Hundseth Mølle opplever god salgsutvikling. Fjoråret ble et godt år for Hundseth, og 2018 tegner til å bli enda bedre, skriver Hundseth Mølle i en pressemelding. Prognosene viser en årsproduksjon av kraftfôr på 17.000 tonn og en totalomsetning for alle varegrupper på til sammen 100 mill.