Verdal: Kjørte på syklist og fortsatte videre

Politiet ønsker å komme i kontakt med bilisten, eller eventuelle vitner til ulykken.
Nyheter

Like etter klokken 23 tirsdag kveld fikk politiet inn en melding om et trafikkuhell like ved Ørmelen barneskole i Verdal. Det var en kvinnelig syklist i 20-årene som hadde blitt påkjørt.  

- Vi har vært i kontakt med en ung dame som var på sykkelen. Jenta var på tur hjem fra jobb da det skjedde. Akkurat nå vi vet ikke mer enn at det har skjedd et trafikkuhell der syklist forteller at hun har blitt påkjørt av en sjåfør som satt i en rød kassebil, sier operasjonsleder Lars Letnes til Trønder-Avisa.

Akkurat hva som har skjedd er fortsatt litt usikkert, men politiet syns det er rart at sjåføren ikke la merke til påkjørselen.

- Vi syns det er rart at vedkommende i bilen ikke har lagt merke til påkjørselen og stanset. Det er ingenting som tyder på at det har hendt noe akutt eller at det har vært høy fart, avslutter Letnes.

Politiet skriver på Twitter klokken 11.54 tirsdag kveld at de ønsker å komme i kontakt med fører av den røde kassebilen, og at de ønsker tips fra vitner som kan ha sett ulykken.