Sjåfør stakk av etter voldsom utforkjøring

Sjåføren var forsvunnet da bilen ble funnet av andre trafikanter.

Bilen kjørte traff et tre, ble kastet rundt og ble liggende på taket etter utforkjøringen torsdag kveld.   Foto: Sigurd Løseth

Nyheter

Like før klokken 20.00 torsdag kveld fikk politiet i Trøndelag melding om en trafikkulykke på Gipling i Mosvik. Ulykken har skjedd like ved Framverran skole og det var et kjøretøy som var involvert i ulykken.

– Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Sjåføren er ikke på stedet, opplyste politiet likke etter at meldingen kom inn til operasjonssentralen.

Omtrent 45 minutter senere meldte samme innstans at de sannynligvis hadde funnet sjåføren som kjørte bilen.

– Vi  har kommet i kontakt med en mann som trolig var fører av bilen. Han har blåst over lovlig verdi på alkometer, og blir tilsett av ambulansepersnell på stedetn

– Smadret bil

Det er store skader på kjøretøyet og deler av bilens forstilling ligger slengt mange meter unna kjøretøyet.

Trønder-Avisas medarbeider Sigurd Løseth er på stedet og bekrefter at bilen som nå ligger på taket har fått mye juling i rundkastet.

– Bilen er rett og slett smadret, og det ligger bildeler strødd over et ganske stort område, sier Løseth.

Var bekymret

Brannvesenet var på plass ganske kjapt etter at ulykken ble meldt til politiet. Da var den eller de som har vært i bilen allerede forsvunnet.

– Brannvesenets første prioritet var å prøve å lokalisere de som har vært i bilen da det gikk skeis da det var en viss fare for at noen kan ha blitt skadet i en slik utforkjøring, sier Løseth.

Klokken 20.20 meldte politiet at de var bekymret for at de som befant seg i bilen er skadet. Omtrent samtidig hadde alle nødetatene kommet fram til stedet og startet søket etter de som befant seg i bilen under rundvelten.

Trafikken ble dirigert forbi ulykkesstedet i påvente av av at bilberger og brannvesenet fikk ryddet opp i vegbanen.