Frosta ble best på Matfestivalen igjen

Frosta ble for andre gang kåret til beste stand under årets Matfestival i Trondheim.

Jubel: Gustav Myraune fra Rågo mottok prisen for beste stand på vegne av Frosta-gjengen. Aslaug Rustad (t.v.), daglig leder i Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS, applauderer den flotte innsatsen. Foto: Will Lee-Wright/Oi! Trøndersk Mat og Drikke. 

Nyheter

Frosta, Rørvik Fiskemat og Elvekanten Ysteri fra Namsskogan var de nominerte blant de 150 utstillerne til prisen Årets stand på Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen. I sine kriterier har årets jury vektlagt profilering, design, service og hygiene, samt delt ut ekstrapoeng til utstillere som inkluderte festivaltemaet røtter.


– Akevitten ble lansert for noen få dager siden, så dette er virkelig en nyhet

Uttalelsen kom fra en hoppende glad produsent Svein Berfjord da Den Gyldne Akevitt fra Inderøy fikk en gjev pris under Trøndersk Matfestival.

 

Etter juryens mening, var det altså Frosta som totalt leverte best under festivaldagene i Trondheim sist uke. Standen var et samarbeid mellom ti aktører fra hele matfatet, og ifølge juryen viser Frosta hva som skjer når flere innen samme region klarer å samarbeide godt.

Frosta sikret seg samme pris også under Matfestivalen for to år siden.


Så glad blir man når Marens bakeri går til topps på matfestivalen

Glutenfrie bakevarer fra Inderøy med to pallplasser på Trøndersk Matfestival.