– Vi burde klare å løfte ilag i Verdal

Konstituert varaordfører i Verdal, Pål Sverre Fikse (Sp) reagerer på leserinnlegg fra Arild Pedersen (Ap).

Pål Sverre Fikse (Sp) ble valgt til konstituert varaordfører i Verdal kommune i siste kommunestyre før sommeren 2018. Til høyre: ordfører Bjørn Iversen (Ap), Jostein Grimstad og Inger Storstad, utvalgssekretær.  Foto: Elin Sofie Lorvik

Nyheter

VERDAL: Arild Pedersen (Ap) har stilt spørsmål til konstituert varaordfører Pål Sverre Fikse (Sp), i form av et leserinnlegg i avisen. Blant annet et spørsmål om hvor han nå står politisk, og hva kommunestyrets medlemmer og kommunens innbyggere kan vente seg fra Verdal kommunes nest øverste, politiske leder i hans tilmålte tid som varaordfører – og ikke minst som Marit Voll (Sp) sin utvalgte ordførerkandidat.