Spørsmålene hoper seg opp rundt Per Sandberg

Både fiskeriminister Per Sandberg (Frp) og statsminister Erna Solberg (H) må svare på en lang rekke spørsmål omkring statsrådens omstridte tur til Iran.

Til uka må statsminister Erna Solberg (H) svare opposisjonen, som har stilt en rekke spørsmål omkring fiskeriminister Per Sandbergs (Frp) omstridte tur til Iran.   Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Nyheter

I tillegg har Frps fylkesleder i Troms og Finnmark bedt partileder Siv Jensen avklare hvorvidt partiledelsen fortsatt har tillit til Sandberg. Søndag var Jensen ikke tilgjengelig for kommentar, får NTB opplyst.

Sandberg brøt flere sikkerhetsrutiner da han og kjæresten besøkte Iran i juli. Verken hans eget departement eller Statsministerens kontor ble varslet om turen på forhånd, og Sandberg tok også med jobbmobilen, som skal ha inneholdt sensitiv informasjon, med til Iran.