Politiet rykket ut til bilbrann på Snåsa

Ingen personer var i eller rundt kjøretøyet da det begynte å brenne, opplyser politiet.

Slukket: Brannvesenet fikk rask kontroll på brannen.  Foto: Margrete Konstad

Nyheter

Like etter klokken 22.00 fredag kveld rykket politiet ut til en bil som sto i brannn på Snåsa. Kjøretøyet, som skal ha tatt fyr i nærheten av snåsakroa, utgjorde aldri noen fare for hverken folk eller sine omgivelser.  

- Vi sendte en patruljebil som er på tur til stedet, som kjørte fra Steinkjer. Vi fikk tips fra brannvesenet, som har fått opplyst at sier at det ikke var folk i nærheten eller i bilen da det begynte å brenne. Det skal heller ikke være noen fare for at spredning av brannen, opplyser politiets operasjonsleder Frank Brevik i Trøndelag politidistrikt.

Brannen ble ganske raskt slukket av brannvesenet, og det var det lite dramatikk rundt hendelsen.


To til sykehus etter utforkjøring på E6

To personer ble tatt med til Sykehuset i Namsos etter å ha kjørt av vegen i Brekkvasselv.