Tiltalt for grovt bedrageri – hevder han fikk lov til å skrive eksens navn på lån- og kjøpspapiret av Porsche:

– Jeg kan å skrive mitt eget navn

To vidt forskjellige historier om kjøpet av en Porsche Panamera til 800.000 kroner ble fortalt i Inntrøndelag tingrett torsdag.

Ble beslaglagt og solgt: Porschen ble beslaglagt av politiet under etterforskningen og ble senere overført på den fornærmede kvinnen, som nå har fått solgt bilen. Bildet er av en tilsvarende modell.  Foto: AFP

Nyheter

Den tiltalte mannen fra Innherred har eid over femti biler, ifølge seg selv, og interessen avtok ikke da han ble sammen med kvinnen som har anmeldt ham for grovt bedrageri etter kjøpet av en luksusbil på tidlig-sommeren 2017.

Statsadvokaten har tatt ut tiltale for grovt bedrageri og dokumentforfalskning etter at mannen kjøpte en Porsche til 800.000 i sin daværende samboers navn, med det som ifølge tiltalen er en falsk underskrift og uberettiget bruk av hennes BankID.