Ingen anmeldt etter tips om mulig voldssituasjon i Levanger

Tre politipatruljer rykket mandag kveld ut etter melding om at en person skulle utsettes for vold.
Nyheter

– Noen vold ble aldri utført og politiet fant det vanskelig å utpeke noen tydelig part i saken, sier operasjonsleder Svein Helgetun ved Trøndelag politidistrikt tirsdag formiddag.

Mottok alvorlig melding

Det var sent mandag kveld at flere politipatruljer rykket ut etter at de mottok melding om at en person i ruset tilstand var undervegs i bil til en adresse i Levanger for å utføre vold på en annen mann.

– Vi fikk melding fra en tredjeperson som fortalte om en mulig voldsepisode, sier operasjonsleder Bernt Tiller ved Trøndelag politidistrikt, klokka 23.19.

Fremsto som edru

Etter å ha søkt en tid på gammelvegen mellom Skogn og Ronglan kom politiet i kontakt med personen som tilsynelatende skulle utføre vold mot en navngitt mann.

– Mannen fremsto som edru og vi så ingen grunn til å mistenke ruskjøring, sier operasjonsleder Svein Helgetun tirsdag formiddag.

Konfliktsituasjon i forkant

Helgetun sier at det har vært en konfliktsituasjon i forkant av at politiet fikk meldingen, men at den påståtte gjerningsmannen ikke utsatte noen andre for vold.

– Det er uklart hva som egentlig har skjedd, og det har vært vanskelig å utpeke noen tydelig part i saken, sier Helgetun.

Intet straffbart forhold

Det ble derfor ikke opprettet sak på forholdet.

Politiet fikk melding om den mulige voldsepisoden mandag kveld kl. 21.49.