Forfalsket eksens signatur og stjal bankID-en hennes:

Porsche-svindleren dømmes til fengsel

Skriftanalyser og endrede forklaringer gikk på troverdigheten løs for Innherredsmannen, som dømmes til fengsel for å ha lånt penger og kjøpt Porsche i eksens navn.

Ble solgt til slutt: Porschen ble beslaglagt av politiet under etterforskningen og ble senere overført på den fornærmede kvinnen, som nå har fått solgt bilen etter lang tid. Bildet er av en tilsvarende modell. Foto: AFP  Foto: AFP

Nyheter

Mannen, som er i 30-årene og er bosatt på Innherred, måtte i august møte i Inntrøndelag tingrett tiltalt for svindel av sin ekskjæreste. Nå er han dømt.

Inntrøndelag tingrett er ikke i tvil om at mannen handlet forsettlig da han på tidlig-sommeren 2017 kjøpe en Porsche til over 800.000 kroner i hennes navn. Han tok videre opp et annet lån på 120.000 kroner, som også ble gjort i eksens navn, og overførte pengene til seg selv.