Her går far og sønn inn for en historisk landing

Torsdag sto Stein Erik Langlid (53) og sønnen Kristian (26) for en historisk begivenhet i Norwegian: De var første far og sønn som fløy et Norwegian 737 sammen.

På riktig plass: – Mens jeg fløy for SAS pendlet jeg til og fra jobb på Gardermoen. Med Norwegians base på Værnes har jeg nå mer fritid, jeg er hjemme hver kveld og har en mer stabil turnus å forholde meg til. Jeg trivdes godt i SAS, men trives enda bedre nå, sier styrmann Kristian Langlid (t.h, som fylte 26 lørdag). Far og kaptein Stein Erik Langlid (t.v.).  Foto: Svein Helge Falstad

Nyheter

I et selskap med 155 fly, der kapteiner og førstestyrmenn stokkes for nesten hver flyging – skal det litt til før nettopp far og sønn får være piloter i cockpit på samme flytur. Det skjedde torsdag.