Lanserte stort rusprosjekt på Levanger videregående skole

Auditoriet på Levanger videregående var tirsdag fylt av helse- og oppvekstelever som skal ha spesielt fokus på én ting i ukene framover: rus.

20 år etter: Selv om rusmiljøet som beskrives i «I skyggen av oljeeventyret» eksisterte for 20 år siden, mener både skolen og elevene at de kan ta lærdom fra det som skjedde i Verdal. – Det er greit å se hvordan det kan gå, sier Pia Hokstad-Vik (andre fra høyre), som sitter sammen med Julie Arnstad (t.v.) og Siri Haugan.  Foto: Harald Sæterøy

Det er jo relevant for oss. Det er greit å se hvordan det kan gå.

Siri Haugan
Nyheter

LEVANGER: Temaet har dessverre blitt hyperaktuelt i Levanger. I sommer har russituasjonen eskalert og flere tiltak er nå igangsatt etter at flere har ropt varsku om ungdommer som ruser seg på det som skal være harde stoffer.